AutoWebsite Premium voor Autobedrijf Zieleman

Autobedrijf Zieleman heeft een nieuwe AutoWebsite Premium van Autosoft gelanceerd. 

 

AutoWebsite Premium in custom Explorer-design

Het autobedrijf uit Nieuwleusen heeft gekozen voor een custom AutoWebsite Premium gebaseerd op ons Explorer-design. Hiermee heeft Autobedrijf Zieleman de beste keuze gemaakt om het bedrijf online te presenteren.

De website heeft veel bijzonderheden, zoals full screen slideshows per pagina, uitgelichte voertuigen, én verschillende pagina templates welke uit diverse losse elementen en kaders bestaan. Daarnaast hebben zij ook hun reviews naadloos geïntegreerd in de website middels onze Plug-in Klantenvertellen.

Uiteraard is de website te bekijken op alle apparaten, omdat de website responsive is. Het scherm past zich hierdoor automatisch aan op zowel de laptop, als de tablet en de mobiele telefoon. Daardoor is de site altijd goed te lezen voor elke bezoeker.

In combinatie met de AutoCommerce Premium weergave is het bedrijf weer helemaal klaar voor de online verkoop van hun auto’s.

Bekijk de AutoWebsite van Autobedrijf Zieleman

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. De website heeft daarnaast nog een aantal extra’s. Bekijk het zelf eens op www.autozieleman.nl

Autobedrijf Zieleman - Custom Explorer

Wil jij ook een AutoWebsite van Autosoft?

    Bekijk meer        Bestel online     Ontvang offerte