AutoWebsite PREMIUM voor JS Team

’t JS Team heeft een nieuwe AutoWebsite PREMIUM van Autosoft. 

 

AutoWebsite PREMIUM in Vanquish-design

Het autobedrijf uit Almelo heeft gekozen voor de AutoWebsite PREMIUM in Vanquish-design. Hiermee heeft ’t Jan Scholten Team de beste keuze gemaakt om het bedrijf en de voertuigen online te presenteren. Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in Mazda en is Certified US Car Dealer.

De website heeft veel bijzonderheden, zoals extra grote foto’s, een nieuwspagina via Facebook, met headlines op de homepagina, een scroller van uitgelichte voertuigen en een bedrijfsvideo.
Uiteraard is de website te bekijken op alle apparaten, omdat de website responsive is. Het scherm past zich hierdoor automatisch aan op zowel de laptop, als de tablet en de mobiele telefoon. Daardoor is de site altijd goed te lezen voor elke bezoeker.

 

AutoWebsite én AutoCommerce: de ideale combinatie

’t JS Team heeft ook nog eens heel slim het AutoCommerce occasionbeheersysteem samengevoegd in de nieuwe website. Hierdoor hebben ze een mooie online showroom die altijd up-to-date is.
Dit komt doordat de website en het occasionbeheersysteem van Autosoft uniek en realtime met elkaar samenwerken.

 

Bekijk de AutoWebsite PREMIUM

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. De website heeft daarnaast nog veel meer extra’s. Ervaar het zelf eens op www.jsteam.nl

JSteam - Vanquish Premium

 

 

Wil jij ook een AutoWebsite van Autosoft?

    Bekijk meer        Bestel online     Ontvang offerte