De tien halve finalisten voor onafhankelijk autobedrijf van het jaar met 3 Autosoft klanten!

Voor de twaalfde editie van de verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar heeft de vakjury tien BOVAG-bedrijven geselecteerd die zich halve finalist mogen noemen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 9 oktober.

De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit de autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door garageformules of vanuit de buitendienst van BOVAG en een aantal BOVAG-partners. De tien halve finalisten voor BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 zijn:

Wij zijn trots dat er zich tussen de 10 kanshebbers ook 3 trouwe Autosoft klanten bevinden

VAKJURY

Vorig jaar werd Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge in Drenthe uitgeroepen tot winnaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren boog de vakjury -bestaande uit Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive)- zich deze keer al in een vroeg stadium over de kanshebbers, met als resultaat deze top 10.

BEZOEK

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van een mystery shopper en van W&D consultants. Dit onafhankelijke bureau neemt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemingen onder de loep en kijkt op wat voor een manier het bedrijf functioneert. Hierna selecteert de vakjury drie finalisten die op 9 oktober tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven om de prestigieuze titel strijden.

Wij wensen Auto Service Venderbosch, Autobedrijf Haarhuis en AutoFirst Ten Have heel veel succes