Klanten vertellen….

Vanaf deze maand hebben wij een nieuwe rubriek: Onze klanten stellen zich voor. In deze rubriek presenteren wij u een bijzondere klant van Autosoft, eentje die je niet elke dag tegenkomt!

Vandaag: Mobility4All 

Mobility4all is een professionele partner met veel ervaring in het aanpassen van auto’s en busjes voor mensen met een lichamelijke beperking.

Al vanaf 1959 verzorgt het vaste team in de eigen werkplaats, aanpassingen van personenauto’s en bussen. Het begint bij het verplaatsen van een gaspedaal. Ook een push-pull systeem, waarbij gasgeven en remmen naar het stuur verplaatst wordt is ze niet vreemd. En het eindigt bij het plaatsen van een rolstoellift en 9 draaibare stoelen, op een speciale vloer, voor minder valide mensen. De voertuigen krijgen via Mobility4all eventueel een RDW keuring en indien nodig een kenteken wijziging.

Daarnaast biedt Mobility4all diverse mobiliteit oplossingen voor rolstoel en scootmobiel gebonden mensen. Bij Mobility4all is heel veel mogelijk, voor iedereen die een aanpassing in een voertuig zoekt kunnen zij een passende aanbieding maken.

Zij doen zaken zowel B2B als B2C. Bijvoorbeeld voor een lokale stichting, non-profit organisatie of een taxi bedrijf. Kortom een zeer interessant, niet alledaags, bedrijf!

Van grote 9-persoons rolstoelbussen hebben zij er doorgaans altijd meerdere op voorraad staan indien er snel geschakeld moet worden.

Mobility4all een bijzondere klant van Autosoft!

Indien er vragen zijn over diverse aanpassingen, mag u altijd contact opnemen met onderstaande.

http://www.mobility4all.nl/
Richard Scholten
T- 0546860101
M- 0613134555
Richard@mobility4all.nl