Auto360
De streetview van jouw auto’s!

Wauw! Onze promofilm is klaar en wat zijn we trots op ons allernieuwste product, Auto360! Niemand minder dan Frank Verhoeven (o.a. (live) presentator en commentator bij RTL7) heeft de voice-over verzorgd.

Auto’s verkopen een uitdaging? Helemaal niet, veel AutoCommerce-gebruikers gingen je al voor! Vanuit je luie stoel online je droomauto vinden, makkelijker kan het toch niet? Laat daarom jouw kopers virtueel rond jouw auto’s lopen met Auto360. Highlight de bijzonderheden van de auto, film of fotografeer de hotspots en verkoop nog sneller! Ontdek hoe jij het verschil kan maken. Vanwege (de gevolgen van) het Corona-virus, stellen wij onze nieuwste techniek voor alle klanten én voor de rest van het jaar gratis beschikbaar. Meld je hier GRATIS aan voor Auto360.

AutoCommerce 10.0!
De vakantie zit er (voor de meesten) weer op, zo ook voor ons. We kunnen nog niet teveel verklappen, maar… AutoCommerce 10.0 is live!

Natuurlijk hebben we bij Autosoft ook in de zomer niet stilgezeten en gaan wij verder, waar anderen stilstaan. En we gaan als een speer! AutoCommerce 10.0 staat namelijk sinds gisteren live. Hier hebben we met ons team hard aan gewerkt en wij zijn trots dat jij hier nu mee aan de slag kunt gaan. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, zodat jij als eerste kunt profiteren van de nieuwe functionaliteiten.
Wil je meer informatie? Dan horen wij het graag!

DCDW Podcast: Op dit moment is de eigen website de beste plek voor conversie

“Twintig jaar geleden heb ik Autosoft opgericht. Autosoft is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Andere pijlers zijn ons occasionmanagementsysteem Autocommerce en onze autoconfigurator. Omdat de markt snel verandert, groeit de behoefte aan informatie.”

Benieuwd wat Wouter nog meer te vertellen heeft over onder andere Social Media, zoekmachinemarketing en Google Adwords? Klik dan hier om de gehele podcast te luisteren!

CARFAX is specialist in voertuighistorie. Wij hebben het voor jou mogelijk gemaakt dat je snel en eenvoudig toegang krijgt tot deze rapportages.

Carfax

Zo hebben wij een slimme integratie gebouwd waarin je direct te zien krijgt hoeveel meldingen CARFAX beschikbaar heeft voor het ingegeven kenteken. Vervolgens kan met één druk op de knop het volledige rapport worden opgehaald. In het rapport komt informatie terug over vorige eigenaren, APK details, kilometerstanden en, indien beschikbaar, de internationale historie. Laatste maand: volledig CARFAX-rapport voor slechts € 1,00! De actie loopt nog tot en met 30 september!