Autosoft nodigt u uit bij Google!

Maandag 27 november 12:30 uur – 18:00 uur

We weten het inmiddels allemaal: internet en mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als autobedrijf moet je in beeld zijn op het moment dat iemand online naar een auto zoekt. De ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Google, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Whatsapp, allemaal lanceren ze dagelijks nieuwe producten.Waar moet je je nu in verdiepen en wat moet je weten?

Bij Autosoft realiseren we ons dat u met uw bedrijfsvoering bezig wilt zijn. Met onze automatiseringsproducten en websites maken we het al heel eenvoudig voor u om dit te realiseren. Maar we gaan nu nog een stapje verder!

We hebben in de afgelopen maanden uitgebreide gesprekken gevoerd met een Google Premium Partner.

 

 

 

Autosoft gaat pakketten aanbieden voor hun klanten waarmee op eenvoudige wijze een goede vindbaarheid bij Google en Facebook gegarandeerd is.

Binnenkort zult u hier meer van horen. Maar er is meer: voor een beperkte groep klanten is er gelegenheid een workshop over online marketing te volgen bij Google in Amsterdam. Deze workshop is exclusief voor Autosoft klanten en zal gegeven worden door mensen van Google. Hier wordt specifiek ingegaan op de zaken die voor u als autobedrijf van belang zijn.

 

 

 

Wanneer?
Maandag 27 november 12:30 uur – 18:00 uur. Aansluitend is er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Aanmelden
Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar. Daarom kan er slechts 1 persoon per bedrijf aangemeld worden. Aanmelden kan telefonisch bij Autosoft: 053 428 0098 of via email naar support@autsoft.eu Adresgegevens en verdere informatie staan in de bevestiging die u ontvangt.