Wiggers Mastercars heeft een nieuwe responsive AutoWebsite van Autosoft gelanceerd

AutoWebsite Premium in Modena-design
Het autobedrijf uit Enschede heeft gekozen voor een Premium-uitvoering in ons Matador-design. De website bevat onder andere een Video-header op de homepagina, een AutoCommerce voertuigscroller, Quick-links en de meest recente nieuwsberichten op de homepagina.

Hiermee heeft Wiggers Mastercars de beste keuze gemaakt om het bedrijf en de voertuigen online te presenteren. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor het bedrijf dat al jarenlang een vertrouwd adres is voor liefhebbers van luxe en exclusieve auto’s.

De website heeft ook enkele bijzonderheden zoals een team-pagina, verschillende nieuws pagina’s én een koppeling met hun Facebook Timeline.

AutoWebsite én AutoCommerce: de ideale combinatie
Wiggers Mastercars heeft ook nog eens heel slim het AutoCommerce Premium occasionbeheersysteem samengevoegd in de nieuwe website.
Hierdoor hebben ze een mooie online showroom die altijd up-to-date is. Dit komt doordat de website en het occasionbeheersysteem van Autosoft uniek en real-time met elkaar samenwerken.

Uiteraard is de website te bekijken op alle apparaten, omdat de website responsive is. Het scherm past zich hierdoor automatisch aan op zowel de laptop, als de tablet en de mobiele telefoon. Daardoor is de site altijd goed te lezen voor elke bezoeker.

Bekijk de AutoWebsite van Wiggers MAstercars

Bekijk de nieuwe website zelf op www.wiggersmastercars.nl