Wij zoeken een junior accountmanager automotive

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een junior accountmanager automotive!

 

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Wil jij jezelf inzetten als hét visitekaartje van Autosoft? Ben jij in staat17 om een toekomstbestendige klantrelatie op te bouwen? En wil jij werken met superleuke collega’s? Lees dan eens verder om te kijken of jij onze nieuwe junior accountmanager kan worden.

 

Wat je mag gaan doen

We willen graag dat jij onze klanten gaat bezoeken. En dat je ze helpt met het optimaal beheren en presenteren van hun voertuigen, zodat zij succesvol zijn in hun verkoop.

Wij hebben voor onze klanten een heel handig en compleet occasionbeheersysteem AutoCommerce en hele goede AutoWebsites. Daarnaast zijn er nog andere producten en diensten die we onze klanten bieden om hun verkoop succesvol te maken.

 

Waar je nu al heel goed in bent

Om deze functie goed uit te kunnen voeren én om het leuk te hebben in je werk, is het belangrijk dat je goed bent in een aantal zaken.

Zo vinden wij (en onze klanten) het uiteraard belangrijk dat je klantvriendelijk, sociaal en communicatief sterk bent. Je moet goed kunnen luisteren en goed kunnen schakelen.

Het is voor jezelf erg handig als je al ongeveer drie jaar saleservaring hebt in de automotive sector. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau is daarbij volgens ons essentieel.

Het is niet erg als je nog geen buitendienstervaring hebt. Wij bieden jou voldoende ruimte en coaching om bij ons ervaring op te doen en heel goed te worden in je vak.

 

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou onder andere fantastische collega’s. Een ijzersterk team waar je dagelijks contact mee hebt en dat jou helpt om je werk succesvol te maken. Uiteraard hebben we ook goede arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie

Dit is slechts een beknopt verhaal over de functie. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer inhoudelijke informatie de volledige vacature.

 

junior accountmanager