Inloggen

AutoWebsite Pro

De oplossing voor de echte auto-professional

Bel mij terug

  Met een AutoWebsite Pro weet je zeker dat jouw website niet onder doet voor die van jouw concurrenten. Een Website Pro is responsive en dus uitermate geschikt voor mobiele weergave. Je trakteert uw klanten met een Website Pro op een XL foto-slideshow en foto’s in een lightbox. Ook het integreren van een YouTube- of bedrijfsvideo als onderscheidend visitekaartje behoort tot de mogelijkheden.

  Een werkplaats afspraakformulier op de website is vanzelfsprekend bij dit pakket inbegrepen. Klanten kunnen zo 24/7 online een afspraak te maken met de werkplaats; een ultieme gebruikerservaring. Met meer dienstenpagina’s en een zoekmachine voor zoeken binnen de website, weet je zeker dat je jouw klanten het beste geeft.

  Wanneer je nieuwe foto’s, blogs of acties plaatst, kan je deze content zelf beheren en kan deze automatisch worden gekoppeld aan de social media waarop jouw bedrijf actief is. In één handomdraai staat het nieuws op al jouw online kanalen zoals Facebook en Twitter. Een Website Pro is perfect te combineren met occasion beheer systeem AutoCommerce.

  Klantbeoordelingen

  9,3 van 10

  * enquêteresultaten 2020

  Ik help je graag op weg

  Miranda Barkhof
  +31 (0)53 428 00 98

  Miranda Barkhof

  Powered by: Autosoft B.V. - © 2021 Autosoft - Disclaimer - Privacy - Sitemap