Inloggen

AutoWebsite Business

Uitgebreid pakket voor de slimme vakman

Bel mij terug

  Een AutoWebsite Business is responsive en dus geschikt om te bezoeken met een mobiele telefoon of tablet. Meer dienstenpagina’s en een drop-down menu helpen je bovendien om op een overzichtelijke manier meer content op de website plaatsen. Ook wordt er een contactformulier in jouw website geïmplementeerd en worden de openingstijden op de homepage weergegeven. Zo kunnen klanten eenvoudig en snel vragen stellen of informatie opvragen.

  Wanneer je kiest voor het Business pakket, zullen er social media buttons op de website worden geplaatst. Dit maakt de navigatie naar Facebook, Twitter en andere sociale media van het bedrijf eenvoudig voor bezoekers. Wil je weten hoe bezoekers zich gedragen op uw website? Met Google Analytics heb je hiervoor de juiste tool in handen.

  De Website Business geeft jouw autobedrijf een professionele en complete uitstraling, allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Business Website is ideaal te combineren met het Autosoft occasion beheer systeem AutoCommerce.

  Klantbeoordelingen

  9,3 van 10

  * enquêteresultaten 2020

  Ik help je graag op weg

  Kevin Veneman
  +31 (0)53 428 00 98

  Kevin Veneman

  Powered by: Autosoft B.V. - © 2021 Autosoft - Disclaimer - Privacy - Sitemap